Facelift met HIFU

Facelift met HIFU

De facelift zonder snijden!

Met HIFU bereik je de resultaten van een facelift zonder injecties of plastische chirurgie.


Het principe van de behandeling

H.I.F.U. is de nieuwste technologie voor de ultieme facelift zonder snijden. HIFU werkt in: de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd. SMAS (Superficial Musculo-Aponeurotic System) is onderhuids bindweefsel dat verantwoordelijk is voor de stevigheid van de huid. H.I.F.U. is in staat deze diepe structuur te verwarmen met als resultaat een lifting van de huid in het gezicht. Dit is dezelfde laag die wordt gelift tijdens een chirurgische facelift.


Met thermische energie die compleet veilig is, wordt het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt en een langdurig verjongend effect ontstaat. Zonder beschadiging van de huid. Na de eerste behandeling is direct een strakkere huid zichtbaar, het herstel werkt zes maanden door en kan 2 jaar aanhouden(afhankelijk van de conditie van de huid).  H.I.F.U. zal het regenereren van het collageen stimuleren voor een nog stevigere en jongere stralende huid en een zichtbaar verbeterde huidconditie.


De tijd van de behandeling

H.I.F.U. is een comfortabele behandeling. Tijdens de behandeling ervaar je een licht warm gevoel van prikkeling, dit geeft aan dat het proces van collageen regeneratie is begonnen. H.I.F.U. huidverstrakking is klinisch bewezen veilig en met natuurlijke verjongingseffecten, wat betekent dat de huid aan het verstrakken en liften is, met als resultaat een verbluffend effect. De hele behandeling duurt slechts 30 minuten. (afhankelijk van de zone). Na de behandeling kan je gewoon alle dagelijkse handelingen weer uitvoeren. Het gezicht kan een lichte roodheid vertonen, maar binnen enkele uren zal dit afnemen.


Hersteltijd

Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Het beste (complete) resultaat wordt zichtbaar na ongeveer 2 à 3 maanden, maar tot zelfs na 6 maanden kunnen nog verbeteringen worden gezien.


Voor wie

De behandeling is voor iedereen die er beter, stralender of jonger uit wil zien.

Zones die behandeld kunnen worden

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Vage kaaklijnen
  • Neus-lip-plooien
  • Slappe oogleden en wangen
  • Onderkin
  • Losse huid op de hals

"Nothing makes a woman more beautiful

than the belief that she is beautiful"

~ Sophia Loren ~

GET IN TOUCH


Beautysalon Nilay

Tuinstraat 1

7462 VS Rijssen
T: 06 5576 1128

E: info@salonnilay.nl 

KvK: 59281073

OPENINGSTIJDEN


Maandag: 09:00 tot 21:00 uur

Dinsdag: 09:00 tot 21:00 uur

Woensdag: 09:00 tot 21:00 uur

Donderdag: 09:00 tot 21:00 uur

Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur

Zaterdag en zondag : gesloten

Copyright @ Nilay Kazmut

All Rights Reserved

Website by Luminique


Privacy statement (pdf)

Algemene voorwaarden