Afspraak maken? Neem dan contact op via 06 55 76 11 28 info@salonnilay.nl

Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Basisbehandelingen  13 – 25 jaar
Huid die nog niets gewend is aan verzorgingsproducten.
Een fijne behandeling om mee te beginnen

Brilliant Vitamine E behandelingen  v.a. 25 jaar
Behandeling geschikt voor de huid die o.a. zeer gevoelig is voor zon, wind en kou, zeep en alcohol, (begin van) couperose vertoont

Farorisan Fruitzuren behandeling v.a. 25 jaar
Behandeling op basis van fruitzuren geschikt voor de vale huid die oa onderhuidse verstoppingen heeft (onder invloed van hormonen), littekens en beginnende rimpeltjes heeft

Active Age anti-rides behandelingen  v.a. 35 jaar
Active Age anti-rides actieve hydraterende gelaatsbehandeling met het Caviar vliesmasker
Behandeling geschikt voor de droge, verslapte, gevoelige huid evt. met gerstekorrels.
D.m.v. ceramides, collageen -en kaviaarextracten word de huidversteviging en hydratatie intensief gestimuleerd

Active Age anti-rides anti-verouderings gelaatsbehandeling
De huideigen ceramiden houden t vochtgehalte op peil en stimuleren aanmaak van collageen.
Door collageen wordt van binnenuit rimpelvorming verminderd en verslapping intensief tegengegaan
.

Active Age anti-rides eye pads oogbehandeling
Behandeling voor de tere huid rondom de ogen, zorgt ervoor dat de huid optimal gehydrateerd wordt waardoor droogterimpels vervagen, door het collageen wordt de huid verstevigd, eventuele wallen zijn vervaagd en zichtbare vermoeidheden zijn verdwenen.

Farotherm modellage behandeling (alle leeftijden)
FaroTherm modellage gelaatsbehandeling
Behandeling uitermate geschikt om de vochtbalans te herstellen. De onder dit masker aangebrachte rijke bestanddelen zorgen ervoor dat door de afgegeven warmte (45*c) deze stoffen optimaal door de huid worden opgenomen.

Vitamine C behandelingen  v.a. 25 jaar
Vitamine C Anti-fatigue gelaatsbehandeling
Behandeling geschikt voor de vermoeide huid die o.a. blootgesteld is aan roken en/of pigmentvlekjes heeft.

Spa vitamine C lift-off gelaatsbehandeling
Behandeling geschikt voor de droge en vroegtijdig verslapte huid. De huid wordt volledig gehydrateerd door de ampullen in combinatie met het rubberen masker. Hierdoor heeft het een zeer liftende werking.

Kaviaar behandeling  v.a. 35 jaar
Caviar Derma concept treatment
Behandeling geschikt voor de vermoeide, trekkerige huid met rimpels.
Door de kaviaarextracten veranderd de huid zienderogen. De vermoeide huid veranderd onmiddellijk in een stevigere, glanzende huid met een zachte uitstraling.
De kaviaar en bio-peptiden werken sterk liftend waardoor rimpels vervagen en geven de huid een aanzienlijk hoog vochtgehalte

Protection & anti-ageing behandeling
Voor alle huidtypen, met uitzondering van hele dunne huid of actieve acne. De huid is vochtarm, de opperhuid is minder bestand tegen uitwendige invloeden, huid bevat een te hoog gehalte aan vrije radicalen door stress, slechte voeding, medicijnen zoals antibiotica en omgevingsfactoren zoals UV-straling. Rijke ingrediënten zoals cranberry, aardbei, framboos en zwarte bessen. Dus een multivitaminen behandeling voor de huid

Faromatique behandelingen op basis van aromatherapie (alle leeftijden)
100% puur natuurlijke essentiële oliën die doordringen tot in diepere huidlagen en zelfs tot in de bloedbaan.
Hierdoor is deze behandeling zeer intensief en doeltreffend voor de meeste huidtypen
.

Beautyface Intelligent Skin Therapy
Geschikt voor elke huidtype, een biologische balans voor een optimale huidverzorging, bescherming en verjonging. De effect van de behandeling is gelijk te zien op de huid. Door biologische ingrediënten te selecteren (b.v. bio peptiden, marine collageen, tarweproteïnen) en die individueel te verpakken, ontstaat een puur en natuurlijk systeem van huidverzorging.


Casmara maskers

Het Spaanse cosmeticahuis Casmara ontwikkelt al vele jaren hoogwaardige producten op het gebied van huidverzorging. De producten worden wereldwijd in inmiddels 44 landen verkocht. Het bedrijf beschikt over een eigen laboratorium, waardoor ze zelf kunnen zorgen voor de productie en distributie van deze hoogwaardige cosmeticalijn. De unieke alginaatmaskers vormen  de kern van het assortiment.

Meer informatie over de Casmara maskers >>


Microdermabrasie

Met de Microdermabrasie wordt de bovenste fijne huidlaag verwijderd waardoor er een zachte, frisse en gelijkmatige huid te voorschijn komt. Door het afslijpen van de bovenste huidlaag ontstaat een natuurlijk proces waarin collageen aanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. Uw huid blijft intact en de behandeling is pijnloos.

Meer informatie kunt u vinden bij de uitleg over de apparatuur >>


IPL Laserontharing

De betekenis van IPL is Intense Pulse Light. Met IPL behandelingen wordt met lichtimpulsen met hoge energie opgewekt in de haarzakjes en haarstamcellen. Door deze warmte worden de haarzakjes en de haarstamcellen vernietigd. Hierdoor kan het geen haartje meer produceren. Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarvermindering van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden Diverse speciale behandelingen voor uw gezicht.

Meer informatie kunt u vinden bij de uitleg over de apparatuur >>