Producten

Producten in de salon

Henriëtte Faroche


Alle producten van Henriëtte Faroche hebben een ding met elkaar gemeen: de kracht van de natuur. Henriëtte Faroche werkt met 100% natuurlijke etherische oliën uit de Faromatique lijn. Deze oliën zijn pure extracten uit bloemen en planten met een intensieve werking. De oliën zijn sterk geconcentreerde extracten van bladeren, bloemen, vruchten, stengels, hout en wortels. Elke olie heeft zijn specifieke eigenschappen en de werking is bijzonder krachtig en snel. Deze snelle werking maakt aroma’s bijzonder geschikt voor een goed resultaat bij huidverzorging.

In de salon gebruiken we de professionele producten van Henriëtte Faroche. Naast de producten die we in de salon gebruiken, zijn er Henriette Faroche producten voor thuisgebruik, welke perfect aansluiten op de salonbehandeling. Door middel van een huiddiagnose wordt er precies vastgesteld welke producten voor jouw huidtype geschikt zijn en het beste hun doel bereiken. Want vergis je niet, een crème is nooit zomaar een crème, iedere huid is anders en heeft een eigen specifieke behandeling en aangepaste producten nodig.

PUI PUI make-up


Chic en luxueus, met een stoere edge. Pui Pui is hét make-up met charisma. Pui Pui make-up onderscheidt zich door de hoogwaardige Italiaanse kwaliteit in combinatie met haar chique uitstraling. Een merk dat gezien mag worden! Pui Pui is de professionele make-up waarmee de juiste look kan worden gecreëerd voor elke gelegenheid. Het bestaat uit een zeer compleet assortiment, een basis voor mooie make-up en voldoende kleuren om er een persoonlijk accent aan te geven.


Alle producten zijn dermatologisch getest en verrijkt met vitamine A en E, die de huid op natuurlijk wijze voeden, hydrateren en revitaliseren. Daarnaast bevat het assortiment ook een aantal producten op minerale basis.


Make-up op minerale basis is met name geschikt voor de gevoelige huid of na een intensieve cosmetische behandeling, zoals microdermabrasie. Het camoufleert oneffenheden, geeft kleur en bevat ook huidverzorging. De huid blijft ademen en is tegelijkertijd beschermd tegen externe invloeden.

"Nothing makes a woman more beautiful

than the belief that she is beautiful"

~ Sophia Loren ~

GET IN TOUCH


Beautysalon Nilay

Tuinstraat 1

7462 VS Rijssen
T: 06 5576 1128

E: info@salonnilay.nl 

KvK: 59281073

OPENINGSTIJDEN


Maandag: 09:00 tot 21:00 uur

Dinsdag: 09:00 tot 21:00 uur

Woensdag: 09:00 tot 21:00 uur

Donderdag: 09:00 tot 21:00 uur

Vrijdag: 09:00 tot 21:00 uur

Zaterdag en zondag : gesloten

Copyright @ Nilay Kazmut

All Rights Reserved

Website by Luminique


Privacy statement (pdf)

Algemene voorwaarden